Turvallinen kissaverkko lasitetulle parvekkeelle

Kaupallinen yhteistyö Porkkala Production

Helposti asennettavan kissaverkkoelementin ansiosta voit nyt laskea kissasi turvallisesti parvekkeelle

Kissaverkotus

Lemmikkieläimet viettävät mielellään aikaa parvekkeella ulkoillen ja ympäristöään tarkkaillen. Parvekkeen lasituksien ollessa avoinna on kuitenkin esim. kissan putoamisvaara suuri.

Helposti asennettavalla  verkotusratkaisulla kissa ja muut lemmikkieläimet voivat jatkossa ulkoilla parvekkeella turvallisesti.

Lemmikkieläimet viihtyvät parvekkeella ulkoillen ja liikennettä seuraten

Jokainen kissan ja muun lemmikkieläimen omistaja tietää, kuinka lemmikit viihtyvät parvekkeella.

Parveke on sisätiloja vilpoisempi paikka ja ulkona näkyvän luonnon ja liikenteen seuranta piristää lemmikin mieltä.

Parvekkeella oleskelu on rentouttavaa ja virkistävää meille kaikille. Kissaverkotuksen ansiosta voimme nauttia siitä turvallisesti yhdessä lemmikin kanssa. 

Toimivaa kissaverkkoelementtiä on ollut tähän asti vaikea löytää

Usean vuoden ajan parvekkeen omistajat ovat etsineet, hankkineet, keksineet ja valmistaneet jopa itse erilaisia ratkaisuja lemmikkien turvalliseen oleskeluun parvekkeella.

Mitä erilaisempia ratkaisuja on nähty, mutta haasteita ovat tuoneet mm. verkotusten kiinnitykset, irrotettavuus ja siirrettävyys. Lisäksi kiinteät ratkaisut vaativat aina luvan taloyhtiöltä tai vuokranantajalta.

Kissaverkko auringossa

Kissaverkotuksen voi nyt hankkia mittatilaustyönä suoraan suomalaiselta yrittäjältä

Kissaverkkoelementti

Nyt on onneksi vihdoin löytynyt ratkaisu kissaverkotusasiaan. Suomalainen yrittäjä Heikki Porkkala suunnitteli toimivan kissaverkkoelementin lasitetuille parvekkeille ja kysyntää riittää.

Kannattaa pyytää tarjous jo heti tänään, jotta ehtii saamaan omansa mahdollisimman pian.

Kissaverkkoelementti sisältää tukevan verkon puukehyksissä, joka yksinkertaisesti laitetaan avonaisen lasituksen paikalla olevaan uraan.

Elementti tehdään mittatilaustyönä asiakkaan lähettämien mittojen mukaan ja toimitetaan valmiiksi koottuna. Sinulle jää vain paikoilleen asettaminen.

Mittaus- ja asennusapuakin on tarvittaessa saatavilla, jota voit kysyä tarjouspyynnön yhteydessä – samoin kun muita tuotteita.

Kissaverkkoelementtejä valmistaa ja toimittaa Porkkala Production.

Kissaverkotus

Helposti asennettava kissaverkkoelementti lisää samalla myös omaa turvallisuutta

Turvallisuus on tärkeää myös toisella tapaa. Parvekkeet ovat kerrostaloissa pelastusteitä, joita on voitava hätätapauksessa käyttää poistumisreittinä.

Tämä kissaverkkoelementti on asentamisen lisäksi myös poistettavissa nopeasti esimerkiksi tulipalon sattuessa.  Siitä on apua siis lemmikkieläimien lisäksi myös asukkaiden turvallisuuden kannalta.

Pyydä tarjous laadukkaasta Suomessa valmistetusta kissaverkkoelementistä

Mittatilaustyönä valmistetut kissaverkkoelementit valmistetaan kaikki Suomessa! 

Verkotusratkaisu toimitetaan matkahuollon tai yrityksen oman kuljetuksen kautta aina valmiiksi koottuna. Hinnat alk. 120 euroa/kpl.

Tarjouspyyntö ei vielä sido sinua tilaamaan, mutta saat tarkan hinnan omalle parvekkeellesi kun pyydät tarjouksen suoraan valmistajalta Porkkala Production/tarjouspyyntö.

Onko sinulla parvekkeelle sopiva tuote? Ota yhteyttä!

8 + 12 =

Seuraa myös somessa

Yhteystiedot

parveke@parveke.fi