Kevytrakenteinen suomalainen puuritilä antaa parvekkeelle suojaa katseilta ja tuulelta

Mittatilaustyönä tehdyt suomalaiset puuritilät ovat tyylikkäät ja kestävät

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Parveke-idea -nimisen yrityksen kanssa.

Puuritilä suojaa parvekkeella katseilta ja tuulelta

Puuseppä Ari Leinosta pyydettiin vuosi sitten valmistamaan kevytrakenteinen ja siistin näköinen näkösuoja parvekkeelle, jonka alaosa oli avoinna ulkopuolisten katseille.

Ensimmäisen puuritilän valmistuttua Ari Leinonen huomasi, että se toi parvekkeelle näkösuojan lisäksi myös paljon muitakin hyötyjä. Lisäksi koko parvekkeen ilme muuttui tyylikkääksi, kodikkaaksi kokonaisuudeksi.

Korkeista puuritilöistä monia hyötyjä myös lasittamattomille parvekkeille ja samalla ne ratkaisee kissaverkkojen kiinnitysongelmat

Puuritilöiden kysynnän kasvaessa Ari Leinonen alkoi valmistamaan niitä mittatilaustyönä, kaiteen alaosien näkösuojien lisäksi myös korkeana, kattoon asti ulottuvina näkö- ja tuulisuojina.

Korkeat puuritilät tarjoavat tuuli- ja näkösuojan lisäksi loistavan tukirakennelman esimerkiksi köynnöksille. Koska ritilät valmistetaan puusta on kahden ritilän väliin helppo asentaa verkko kotieläimiä varten ja estää eläimiä putoamasta kaiteen yli.

Puuritilät on suunniteltu siten, että ne kestävät paikoillaan myös tuulisella lasittamattomalla parvekkeella. Tuulensuojassa viihtyvät niin asukkaat kuin monet kasvitkin, sillä tarjoaahan se samalla myös varjoa paahteiselta auringolta.

Korkea puuritilä toimii näkö- ja tuulensuojana

Puuritilät on helppo asentaa vain paikoilleen laittamalla, ilman reikien porauksia

Puuritilän väri on asiakkaan vapaasti valittavissa

Puuritilät asennetaan sijoittamalla ne vain paikoilleen, ilman mitään porauksia. Näin ollen ne on myös helppo tarvittaessa nostaa pois paikoiltaan.

Parvekkeen puuritilät voi tilata ”avaimet käteen” -periaatteella. Ritilöiden tuleva paikka mitataan ja ritilät asennetaan paikoilleen. Halutessasi voit tilata pelkät ritilät, Ari Leinonen lupaa tarvittaessa neuvoa niin mittojen otossa kuin asentamisessakin.

Valitse ritilän väri mieltymysten mukaan

Koska parvekkeen puuritilät valmistetaan aina mittatilaustyönä, saa asiakas valita myös ritilän värin oman mieltymyksen mukaan. 

Taloyhtiöllä voi olla omat vaatimuksensa värityksen suhteen, jotka luonnollisesti otetaan tarvittaessa huomioon ritilän ulkopuolen värityksessä, mutta sisäpuolen voi silloinkin valita mieleisestään väristä.

Parvekkeen yleinen ongelma muuttui yritysideaksi

Ari Leinosen tutkiessa parvekkeille toivottavia ominaisuuksia hän huomasi, että näkö- ja tuulensuojista oli parvekkeilla laajemmaltikin kysyntää, sillä ongelma on hyvin yleinen. Hän päätti siirtyä kokopäiväisestään työstään VR:ltä osa-aikaiseksi yrittäjäksi ja perusti Parveke-idea -nimisen yrityksen. Näin hän saa hyödynnettyä puusepän ammattiaan ja pääsi valmistamaan asiakkaiden toivomusten mukaisia puuritilöitä erilaisille parvekkeille. Samalla hän ratkaisi monen parvekkeen omistajan ongelmat näkö- ja tuulensuojista sekä kissaverkkojen kiinnityksistä. Lopputuloksena syntyy tyylikkäitä kokonaisuuksia.

Suomalaista puukäsityötä arvostetaan kaikkialla kodissa

Suomalaisuuden lisäksi nykyään on suuressa arvossa myös käsityöammattilaiset, joihin puusepätkin kuuluvat. Halutessasi palan suomalaista tyylikästä puusepän työtä omalle parvekkeellesi, ota yhteyttä Parveke-idean yrittäjään ja puuseppään Ari Leinoseen. Hän valmistaa parvekkeen puuritilöiden lisäksi myös muita tuotteita, joista kuvan penkit yhtenä esimerkkinä.

Kysy lisätietoja suoraan yrittäjältä puuseppä Ari Leinoselta puhelimitse 045 7872 8660 tai sähköpostitse parvekeideaa@gmail.com

Köynnökset tuovat vihreää näkösuojaa parvekkeelle.

Krassit

Krassit

Yksivuotinen nopeakasvuinen krassi viihtyy lähes kaikilla kasvupaikoilla paahteesta varjoon. Pippurin makuiset krassin kukat ja lehdet ovat myös syötäviä.

Ruusupapu (Phaseolus coccineus)

Ruusupapu (Phaseolus coccineus)

Kasvata parvekkeella nopeakasvuista ruusupapua ja saat näkösuojan tai viherseinän lisäksi satoa pavuista ja kukkia salaattiin lisättäväksi.

Onko sinulla parvekkeelle sopiva tuote? Ota yhteyttä!

14 + 6 =

Seuraa myös somessa

Yhteystiedot

parveke@parveke.fi